Смертельна ДТП сталася у Києві (ФОТО)

У поліції розповіли про попередні причини аварії

У Дарницькому районі столиці сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління Національної поліції у місті Київ.

Щодо обставин аварії, у поліції розповіли, що 20-річна водійка  автомобіля Daewoo Lanos не надала дорогу мотоциклу Yamaha, що призвело до зіткнення транспортних засобів. Від отриманих травм на місці ДТП загинув 26-річний водій мотоциклу, а кермувальниця  автомобіля та 14-річна пасажирка отримали численні тілесні травми та були госпіталізовані до лікарні.

Смертельна аварія сталася 22 травня ввечері по вулиці Ревуцького. Слідчі з розслідування ДТП главку поліції виїжджали на місце події.

За процесуального керівництва Київської міської прокуратури слідчі повідомили кермувальниці автомобіля Daewoo Lanos про підозру за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у столиці правоохоронці задокументували проведення так званих “сходок”. На зібраннях лідери злочинних угрупувань розв'язували питання щодо перерозподілу сфер злочинного впливу. Загалом поліція задокументувала п'ять таких зібрань. Хто брав участь у зібраннях та що виявила поліція в ході обшуків, читайте за посиланням.


Читайте также