Понад 40 транспортних засобів пошкоджено у Києві: причини (ФОТО)

Причини пожежі встановлюватимуть правоохоронні органи

У Києві виникла пожежа -  попередньо, вогнем було охоплено близько 30 легкових автомобілів, 10 мотоциклів та 1 автобус. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ДСНС Київської області. 

Пожежа сталася на вулиці Канальній у Дарницькому районі Києва. Повідомлення про займання рятувальники отримали о 14:05 27 травня. Попередньо, сталося займання автомобілів з загрозою розповсюдження на поруч припарковані авто.

О 14:57 рятувальники локалізували пожежу, а о 15:11 - ліквідували. 

У Київській міській державній адміністрації уточнили, що потерпілих внаслідок пожежі немає, а причини займання будуть встановлюватися правоохоронними органами.
У Департаменті муніципальної безпеки попередили, що через пожежу в межах мікрорайону може бути локальне погіршення якості повітря. Спеціалісти порадили тримати вікна зачиненими, обмежити перебування на відкритому повітрі, уникнути фізичних навантажень у місцях можливого задимлення. Дітям і вагітним жінкам слід відмовитися від тривалих прогулянок.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Печерському районі Києва 27 травня стався витік води. Витік стався з двох водопровідних колодязів на проїжджій частині.

У “Київводоканалі” повідомили про проведення робіт з ліквідації пошкодження водопровідної мережі діаметром 300 мм, що сталося на перетині вулиць Антоновича та Лабораторної. Про обмеження, запроваджені через аварію на водопроводі у Києві, читайте за посиланням.

Нагадаємо, що у столиці проводять рейди та контролюють популярні локації.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися