На Київщині орудували вандали: що знищили (ФОТО)

Свідків події просять надати інформацію про акти вандалізму

Вихідними у Броварах на місцевому цвинтарі, розташованому по вул.Перонній, невідомі зловмисники вчинили акт вандалізму. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Броварської міської ради

У міськраді повідомили, що було зруйновано та пошкоджено 12 надгробних пам’ятників. Місця, де було вчинено вандальні дії знаходяться в різних секторах цвинтаря, якою логікою користувалися зловмисники, визначити важко.

“Заяву до правоохоронних органів надано, ведеться розслідування. Якщо ви стали свідками чи маєте будь-яку інформацію щодо даної ситуації, прохання повідомляти до адміністрації КП “Броварська ритуальна служба” або до місцевого відділку поліції”, - звернулися до мешканців міста.

Нагадаємо, що близько 5 години ранку, під час дії комендантської години у Києві, чоловік намагався потрапити до одного з готелів у Подільському районі. Подальші події призвели до затримання чоловіка. Чоловік поводив себе агресивно і працівники готелю натиснули тривожну кнопку виклику поліції. 

У поліції Києва додали, що затриманий був постійним клієнтом готелю. Він приїхав із наміром заселитись, однак адміністрація готелю йому відмовила, через те що чоловік вже неодноразово порушував правила, сварився з громадянами та поводився неадекватно. Які дії чоловіка призвели до його затримання, читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві ввечері 9 червня у Шевченківському районі столиці пролунав вибух. Інцидент стався у неділю близько о 22:00. Детальніше про наслідки події читайте тут.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися