Одному з чоловіків, який напав на волонтерку в Києві, пом'якшили запобіжний захід (ФОТО)

Як пояснив свої дії один з нападників на волонтерку

Розслідування у справі нападу на дівчину-волонтерку у Києві триває. Було обрано запобіжний захід іншому кривднику. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію пресслужби Київської міської прокуратури.

“За клопотанням слідчого, погодженим прокурором Оболонської окружної прокуратури, 70-річному підозрюваному у хуліганстві обрано запобіжний захід у вигляді нічого домашнього арешту строком на 60 діб. Чоловік має перебувати вдома з 22 години вечора до 6 ранку”, - повідомили у прокуратурі.

Зазначається, що підозрюваний просив суд не застосовувати до нього запобіжний захід у вигляді цілодобового арешту, оскільки, за його словами, проживає один і має виходити з дому у магазин.

У суді він наполягав, що до дівчини силу не застосовував, а намагався розборонити її та свого приятеля і взагалі жінок не б’є.

У прокуратурі нагадали, що 2 червня на виході з підземного переходу на вулиці Новокостянтинівській двоє пенсіонерів зробили дівчині кілька компліментів, втім вона залицянь не оцінила.

“ЇЇ відповідь співрозмовникам українською мовою про те, що вона не розуміє їх, викликала агресію нетверезих чоловіків, які почали нецензурно ображати дівчину, тож вона вирішила знімати їх на мобільний телефон. Далі один підозрюваний кілька разів вдарив її по нозі, а також завдав удар долонею в ніс. Інший чоловік плюнув їй в окуляри, до того відібравши телефон у дівчини”, - йдеться у повідомленні прокуратури. 

Дівчині вдалося забрати свій телефон у кривдників, після чого чоловіки зникли з місця події.

Зараз обом чоловікам повідомлено про підозру та обрано запобіжні заходи.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві під час комендантської години трапився інцидент. Що сталося, детальніше читайте за посиланням.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися