У деяких районах столиці проводять посилені перевірки: причини (ФОТО)

Що перевіряють в столиці 11 червня

На території Печерського та Шевченківського районів Києва Служба безпеки проводить контррозвідувальні (безпекові) заходи. Зокрема заходи проводять в урядовому кварталі та на прилеглих територіях. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію СБУ.

“Заходи відбуваються з урахуванням правового режиму воєнного стану за безпосередньої участі Управління державної охорони України, Національної поліції, Військової служби правопорядку ЗСУ та Угруповання сил і засобів оборони міста Київ”, - повідомили у СБУ.

Мета проведення особливих заходів - це перевірка контрдиверсійного захисту державних об’єктів, а також посилення безпеки мешканців Києва та осіб, щодо яких здійснюється державна охорона.

В СБУ наголосили, що проведення перевірок особливо необхідне в умовах збройної російської агресії, яка намагається дестабілізувати суспільно-політичну ситуацію в Україні будь-яким способом.

На вказаних локаціях проводять наступні заходи:

  • проводять огляд території та окремих приміщень (помешкання, офіси, місця загального користування багатоквартирних житлових будинків, закладів сфери громадського обслуговування тощо) для виявлення заборонених до обігу предметів;

  • здійснюють перевірку громадян, які перебувають на території урядового кварталу.

“Під час проведення заходів можливі обмеження проходу та проїзду вулицями Києва, перевірка документів, огляд автомобілів”, - попередили в СБУ.

Також до мешканців звернулися з проханням із розумінням поставитися до можливих незручностей та належним чином реагувати на законні дії та вимоги правоохоронців, мати з собою документи, що посвідчують особу, дотримуватися режиму комендантської години.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області проводять особливі заходи.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Правдоруб

11 червня 2024, 12:48

фашизм нелегітимної хворої влади сильнішає, перевірте верховну раду там їх повно.

петя

11 червня 2024, 10:15

шо усрались?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися