У столиці вночі орудували вандали: пошкодили могили захисників України (ВІДЕО)

У столиці пошкодили могили захисників України

У Києві, у ніч проти четверга, 20 червня, невідомі вчинили розгром на могилах загиблих Дмитра Коцюбайла (Да Вінчі), Павла Петриченка та Андрія Пільщикова (Джуса). Про це повідомила керівниця медичної служби механізованого батальйону Вовки Да Вінчі, і кохана загиблого Героя Дмитра Коцюбайла Аліна Михайлова, інформує портал "Коментарі".

Вона розмістила відео у соцмережі, на якому видно, що невідомі побили лампадки, помалювали прапори та фотографії, а також познімали таблиці з іменами загиблих воїнів.

Нагадаємо, що у вересні у Києві з могили загиблого в авіатрощі на Житомирщині пілота Андрія Пільщикова "Джуса" вкрали шеврони, які там залишили його побратими. У жовтні шеврони вкрали вдруге. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у червні у Броварах на місцевому цвинтарі, розташованому по вул. Перонній, невідомі зловмисники вчинили акт вандалізму. 

У Броварській міській раді повідомили, що було зруйновано та пошкоджено 12 надгробних пам’ятників. Місця, де було вчинено вандальні дії знаходяться в різних секторах цвинтаря, якою логікою користувалися зловмисники, визначити важко. До містян звернулися з проханням. Детальніше про ситуацію можна дізнатися за посиланням.

Читайте також: Мешканці сусідньої області підпалили військові автомобілі у столиці

На території Шевченківського району столиці упродовж декількох днів відбулися злочини з підпалом військових автівок.

До скоєння злочинів причетні мешканка Чернігівської області та її син. Правопорушення вони вчинили, намагаючись підзаробити.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися