Допомагав з дрібним ремонтом, а потім вдарив молотком: подробиці нападу в Києві

Нападником виявився 41-річний чоловік

Чоловіку повідомили про підозру - він напав на жінку з молотком, якій раніше допомагав з дрібним ремонтом. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію пресслужби Київської міської прокуратури. 

У прокуратурі зазначили, що 41-річний чоловік час від часу допомагав знайомій 63-річній жінці з дрібними побутовими роботами. З'ясувавши, що у жінки з'явилися готівкові кошти у сумі дві тисячі доларів, він вирішив їх забрати. 

“Під час одного з візитів до її квартири, він взяв молоток, підійшов зі спини до потерпілої та почав наносити молотком удари по голові, чим спричинив жінці тілесні ушкодження. Під погрозами жінка віддала йому гроші. Нападник їх забрав та втік”, - уточнили подробиці злочину в поліції. 

Внаслідок ударів жінка отримала черепно-мозкову травму, струс мозку та гематоми. Зловмисника затримали у порядку ст. 208 КПК України. Чоловіку повідомили про підозру у вчиненні розбійного нападу з метою заволодіння грошима потерпілої (ч. 4 ст. 187 КК України) та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. 

Також правоохоронці вилучили транспортний засіб у якості речових доказів.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 15 років із конфіскацією майна.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві охоронець будинку викрав весільні гроші власників майна. За вчинене його чекає суд.

У поліції розповіли, що близько трьох років охоронець доглядав за помешканням. Він мав доступ до всіх приміщень. Упродовж декількох місяців, користуючись відсутністю власників будинку, чоловік забирав з шафи гроші. Детальніше про ситуацію читайте за посиланням.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися