Стали відомі нові подробиці ворожих обстрілів Києва та області (ФОТО)

Внаслідок обстрілу є постраждалі та руйнування

У неділю ворожі війська завдали ракетного удару по Києву та Київській області. Внаслідок атаки пошкодження зафіксовані у столичному багатоповерховому будинку. У столиці та області є постраждалі, повідомляє портал "Коментарі".

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко повідомив, що внаслідок вчорашньої ракетної атаки на Київщині постраждало троє осіб, одна із них – дитина. “Постраждалі наразі перебувають в одній з районних лікарень області. Люди отримали всю необхідну медичну допомогу. Влучань в об’єкти житлової чи критичної інфраструктури немає”, - повідомив він станом на ранок 1 липня.

За словами начальника Київської ОВА, внаслідок падіння уламків на території одного з районів області пошкоджено три приватні будинки. Зокрема у будинках вибиті вікна, двері, посічені стіни. Також пошкоджено складське приміщення, низку адміністративних будівель, а також 16 транспортних засобів – автівки та мотоцикл. 

Руслан Кравченко зазначив, що станом на 1 липня на місці продовжують працювати оперативні служби.

У Київській міській військовій адміністрації повідомили, що за фактом ракетного обстрілу столиці розпочато розслідування.

За даними слідства, 30 червня 2024 року близько 19:30 збройні сили Російської Федерації, порушуючи закони та звичаї війни, здійснили ракетний обстріл цивільної інфраструктури м. Києва.

“В Оболонському районі пошкоджено 14-поверховий житловий будинок. Загиблих немає, до медиків звернулися пʼятеро людей з гострою реакцією на стрес, одну жінку госпіталізували”, - йдеться у повідомленні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що відключення світла у Київській області призвело до трагедії.


Читайте также