Стали відомі найпоширеніші проблеми з газом у Київській області у червні

З яких питань найчастіше викликали аварійні бригади

В аварійно-диспетчерській службі повідомили про найбільш поширені проблеми, які виникали з газом у мешканців Київської області у червні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської філії “Газмережі”.

За даними філії, у червні підрозділ екстреного реагування відпрацював 4916 заявок:

  • 2 600 – (найбільше заявок) наявність запаху газу на зовнішніх газопроводах та спорудах;

  • 701 – запах газу на внутрішньобудинкових газопроводах та на газових приладах;

  • 63 – локалізація аварійних ситуацій, через виникнення пожеж.

“Бригади аварійної служби працюють цілодобово, щоб вчасно усувати причини небезпечних ситуацій та здійснювати безперебійне газопостачання до споживачів Київської області. Якщо ви відчули запах газу в приміщенні, на вулиці або виявили витік газу - терміново повідомте до аварійної служби 104”, - повідомили у Київській філії.

Нагадаємо, що у липні відключатимуть газ у Києві. “У зв’язку з проведенням аварійних робіт на газопроводі середнього тиску, з 3 липня 10:00 по 4 липня 10:00 розподіл газу буде тимчасово припинено до деяких будинків”, - повідомили в "Київгазі". Газ відключать за наступними адресами: вул. Байди-Вишневецького, 28, 2А, вул. Гамаліївська, 2Б. Детальніше про тимчасове припинення постачання газу у Києві читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що за під’єднання центрального газопостачання керівник філії ПАТ “Київоблгаз” викрито на хабарі у розмірі 250 тисяч гривень. Дізнатися детальніше про злочинну схему можна дізнатися за посиланням.

Читайте также