Киянина покарають за розбещення неповнолітньої (ФОТО)

Дівчинка розповіла бабусі про дії працівника

За представництва Київської міської прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт щодо 40-річного киянина. Його підозрюють у розбещенні, тобто вчиненні розпусних дій щодо малолітньої особи, сексуальному насильстві, не пов’язаному з проникненням у тіло дитини, вчиненому повторно та умисному зберіганні дитячої порнографії без мети збуту. Йому оголосили про підозру за ч. 2 ст. 156, ч. 6 ст. 153, ч.1 ст. 301-1 КК України).  Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію пресслужби Київської міської прокуратури.

У ході проведення розслідування було встановлено, що обвинуваченого найняв на роботу батько дівчинки. Киянин мав чистити акваріум у квартирі. Чоловік раз на два тижні приходив до квартири сім’ї. При цьому працював киянин у родині багато років і завоював довіру. Згодом чоловік почав проявляти інтерес до 13-річної доньки власника квартири.


 Достовірно знаючи, що дівчинка малолітнього віку, зловмисник обмінявся з нею номерами телефонів.

“Через месенджер обвинувачений вів непристойні розмови із дівчинкою та надсилав їй контент, що містить матеріали порнографічного характеру, у тому числі дитячу порнографію. Крім цього, чоловік, користуючись відсутністю поруч мешканців квартири, записував відео, на якому він на ліжку дівчинки вчиняв дії сексуального характеру, після чого надіслав відеофайл дитині”, - повідомили у прокуратурі

 За даними слідства, правопорушник також здійснював непристойні дотики до тіла малолітньої дівчинки. Такі дії кваліфіковано як сексуальне насильство, вчинене повторно.

Дитина розповіла про дії працівника бабусі.

“Під час обшуку у квартирі підозрюваного на його комп’ютері виявили файли з дитячою порнографією. Санкція статей передбачає позбавленням волі на строк п’ятнадцять років або довічне позбавлення волі”, - йдеться у повідомленні прокуратури. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що планували зробити “активісти” у Києві.


Читайте также