На Київщині викрили підпільний цех: фальсифікували популярні продукти (ФОТО, ВІДЕО)

Правопорушники налагодили виробництво та продаж спецій та кави

Мережу підпільних цехів поліцейські викрили у Київській та Миколаївській областях. У ході розслідування було вилучено фальсифікат на три мільйони гривень. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Національної поліції України.

Правопорушники організували нелегальне виробництво приправ та кави відомих торговельних марок без дозволу їх правовласників. Товар продавали гуртовими та роздрібними партіями на території декількох областей України.

Виробництво фальсифікованих продуктів знаходилося в орендованих приміщеннях в Бориспільському районі Київської області та Первомайському районі Миколаївської області. У приміщеннях правопорушники облаштували виробничі лінії та налагодили повний технологічний процес. Займалися і виготовленням сипучих харчових товарів, і пакуванням в ємності з маркуванням відомих торговельних марок.

У ході розслідування справи провели десять обшуків у приміщеннях, де виготовляли та зберігали фальсифікат, а також за місцями проживання та у транспортних засобах фігурантів. В ході обшуків поліцейські вилучили: 

  • дві лінії для виробництва продукції,

  • обладнання для фасування,

  • 15 мішків із 400 кг харчових спецій,

  • декілька сотень готових до продажу упаковок продукції,

  • 5000 пустих пакувань відомих брендів, 

  • майже 15 тонн промислової солі,

  • автомобіль, за допомогою якого перевозили готову продукцію. 

Також у ході обшуків правоохоронці виявили зразки етикеток різних торговельних марок, комп’ютерну техніку, близько 100 000 грн, поштові чеки та “чорнові” записи.

Вилучене майно оцінене, орієнтовно, у три мільйони гривень. 

крадії із сусідньої області.


Читайте также