У Києві з вікна випала людина: що відомо (ВІДЕО)

Про надзвичайну подію розповіли очевидці

У Дніпровському районі Києва з вікна житлового будинку випала людина. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на dtp.kiev.ua.

За даними очевидців, трагічна подія сталася на проспекті Соборності, 5а. На місце події прибули працівники швидкої медичної допомоги. За попередніми даними, потерпілий, який випав з вікна, мав наркотичну залежність. На місці події також знаходились працівники столичної поліції.

На кадрах відео видно, як лікарі за допомогою правоохоронців на ношах завантажили потерпілого у карету швидкої допомоги. У важкому стані чоловіка госпіталізували до Лікарні швидкої медичної допомоги у Києві.

Офіційних даних щодо надзвичайної події та стану постраждалого поки що немає. Також невідомі обставини, за яких людина випала з вікна.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що у Києві з вікна п’ятого поверху багатоквартирного будинку випав чоловік. Трагічна подія сталася у Солом’янському районі столиці. На вулиці Вацлава Гавела з вікна п’ятого поверху випав 30-річний місцевий житель. Від отриманих травм киянин загинув. Медики, прибувши на місце події, констатували смерть. Сусіди розповіли, що чоловік мешкав на третьому поверсі. З ним раніше проживала бабуся та мати. Бабуся померла кілька років тому, а матір загиблого пішла з життя лише близько 20 днів тому. Обставини надзвичайної події з'ясовують правоохоронці. Також стало відомо, що у квартирі, звідки випав киянин, знайшли табуретку біля вікна та взуття.

Нагадаємо, у Києві на Троєщині посеред вулиці помер чоловік, а його тіло пролежало на місці трагедії понад годину. Інцидент трапився на перехідній доріжці на вулиці Оноре де Бальзака, а у Парку Партизанської слави в озері у Києві знайшли труп загиблого чоловіка. Ще один труп людини рятувальники дістали у Києві з одного з Осокорківських озер. Для цього водолазам довелося обстежити близько 350 кв. м акваторії дна озера Небреж.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися