Накрили тіло і поїхали: в Києві труп чоловіка пролежав на вулиці більше години (Фото)

У Києві на Троєщині посеред вулиці помер чоловік, а його тіло пролежало на місці трагедії більше ніж годину. Інцидент трапився на перехідній доріжці на вулиці Оноре Де Бальзака. Про це повідомляє видання "Сегодня".

За повідомленнями місцевих жителів, на місце приїхала карета швидкої допомоги та наряд поліції, проте тіло просто накрили, щось записали та поїхали. Повз накритий труп ходили діти та мами з колясками.

У поліції Києва повідомили про те, що на Троєщині раптово помер місцевий житель 1952 року народження. На тілі не виявили слідів насильницької смерті, чоловікові стало погано і він раптово помер. На місце приїхала слідчо-оперативна група, яка задокументувала подію і поїхала на інший виклик.

На місце подій приїхали родичі чоловіка, які вирішили чекати приїзду санітарів. Правоохоронці пояснили, чому тіло довго не могли забрати. У поліції Києва повідомили, що санітари, які забирають тіла не справляються з раптовими смертями, що постійно трапляються в місті.

На весь Київ працює один або два таких автомобілі, правоохоронці викликали їх відразу, проте вони знаходилися в дорозі й довго їхали на лівий берег.

Нагадаємо, що в Києві затримали трьох місцевих жителів, які в період між 15 серпня і до 19 вересня 2020 року жорстоко знущалися і катували бездомних, а також убили одного з них.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що під Києвом 12-річний хлопчик загинув у свій день народження.

Читайте також, коли відкриють кінотеатр "Київ" в центрі міста.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися