У Києві та інших містах орудували диверсанти (ФОТО)

Яке обладнання пошкодили диверсанти

У Києві, Харкові та Рівному диверсанти на замовлення спецслужби рф пошкодили важливе обладнання. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Офісу Генерального прокурора. 

“За процесуально керівництва Харківської та Рівненської обласних, а також Київської міської прокуратури чотирьом громадянам повідомлено про підозру за фактами диверсій, вчинених в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 113 КК України)”, - повідомили в Офісі. 

У ході слідства було встановлено, що на замовлення спецслужби рф підозрювані пошкодили у Харкові, Рівному та Києві релейні шафи систем сигналізації, централізації та блокування. Обладнання забезпечувало роботу автоматики та слугувало для безпеки залізничного руху. 

Підозрювані після вчинення протиправних дій робили фото і відео наслідків та надсилали їх своїм кураторам. За вчинені диверсійні дії зловмисники отримували кошти.

“Такі диверсії необхідні ворогу для того, щоб зупинити постачання техніки та боєприпасів для Сил оборони”, - повідомили в Офісі.

Громадян правоохоронці викрили та затримали. За клопотанням сторони обвинувачення підозрюваним обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Служба безпеки України затримала ворожого агента, який передавав російській стороні інформацію про розміщення об'єктів у Київській та Чернігівській областях. Інформацію про які об'єкти передавав ворожій стороні зловмисник та яке покарання загрожує за вчинені дії, дивіться детальніше за посиланням.


Читайте также