У Києві “втомився” черговий міст: Північний міст гниє, а влада бездіє (ФОТО)

Металева огорожа Північного мосту гниє та розвалюється

Стан багатьох столичних мостів критичний. У Києві непоодинокі випадки обвалів мостових конструкцій, які містяни вже давно називають “втомленістю” - чи то від терміну експлуатації, чи то від господарювання столичної влади.

Металева огорожа Північного мосту гниє та розвалюється, тож не виключено, що вона скоро може “втомитися”. 

Портал "Коментарі" направив офіційний запит у КМДА, щодо стану столичних мостів та ремонтних робіт, які планують виконати. 

У КК “Київавтодор” на офіційний запит повідомили, що деякі ремонтні роботи уже провели і планують продовжувати.

“Поточний ремонт Північного мосту через р. Дніпро – заплановано виконати роботи з ремонту залізобетонної плити проїзної частини, влаштування нового гідроізоляційного та асфальтобетонного покриття, а також роботи з влаштування нового гідроізоляційного та асфальтобетонного покриття на металевій частині мосту. Власними силами підприємства уже виконано роботи з ремонту мостового полотна (першої та частково другої смуги руху) на залізобетонній частині мосту в напрямку станції метро "Почайна". На даний час роботи продовжуються у вищезазначених смугах руху, проте на металевій частині”, - йдеться у відповіді комунальної корпорації.

picture

Нагадаємо, що не тільки мости, а й інша інфраструктура столиці перебуває у критичному стані. Натомість влада Києва займається реалізацією іміджевих проєктів. Народний депутат Віталій Безгін зазначив, що у столиці рівень менеджменту на рівні самоврядування є одним з найгірших в Україні. Детальніше про його оцінку роботи столичної влади читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, які зловживання столичної влади викрили.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися