У столиці з Дніпра дістали тіло чоловіка: пошукову операцію припинили

Сьогодні вранці пошуки тіла загиблого продовжили

У Києві з Дніпра дістали тіло чоловіка. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції Києва. Пошукову операцію припинили

За даними ЗМІ, тіло знаходилося за 30 метрів від берега - на ньому видно шолом та спорядження.

повідомили, що працівники поліції спільно з рятувальниками ДСНС у понеділок вранці продовжили пошуки 20-річного хлопця, який вчора, перебуваючи на атракціоні через Дніпро, упав у воду внаслідок обриву троса.

“Нагадаємо, інформація про нещасний випадок, надійшла до поліції Києва вчора, близько 14:00.  Пошукова операція, яку здійснювали працівники відділу поліції у річковому порту Київ та рятувальники ДСНС тривала близько семи годин. За цей час було обстежено водолазами 8000 м кв дна, а також 12000 м кв за допомогою ехолота. 

Вчора, з настанням сутінок, пошукова операція була припинена. Наразі пошукові заходи продовжено”, - повідомили раніше у поліції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у неділю у столиці сталася трагедія - на атракціоні обірвався трос, через що, ймовірно, загинула людина. До вечора 21 липня пошукові роботи не дали результатів - тіло не знайшли.

У столичній прокуратурі повідомили подробиці отримання дозволів на роботу атракціону. Також прокоментував трагедію депутат Київської міської ради Андрій Вітренко прокоментував ситуацію, зазначивши, що ця трагедія знову привертає увагу до питань безпеки та відповідальності міської влади.


Читайте также