Диверсанта затримали у столиці: подробиці (ФОТО)

Чоловіку загрожує довічне ув'язнення

Столичні правоохоронці затримали чоловіка, який своїми діями допомагав ворогу -  на замовлення російських спецслужб підпалював релейні шафи. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції Києва. 

“За даними правоохоронців, фігурант у пошуках легкого заробітку почав співпрацювати зі спецслужбами країни-агресора та на їх замовлення готував диверсії. Так, нещодавно він за допомогою запальної суміші підпалив релейну шафу неподалік станції столичної міської електрички”, - повідомили у поліції.

Повідомляється, що затримали чоловіка в орендованій квартирі. Надалі з'ясували, що  диверсант перебував на постійному звʼязку зі своїм куратором із фсб. Російська сторона безпосередньо координувала дії чоловіка. 

У ході листування куратор надавав зловмиснику поради, як “шукати обʼєкти”, підказував шляхи втечі та надавав вказівку “залягти на дно” перед отриманням наступного завдання. 

Свої дії зловмисник фільмував на телефон та скидав своєму “наставнику” як доказ про виконану роботу.

“Наразі затриманому повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 28  та ч. 2 ст. 113 Кримінального кодексу України – диверсія, вчинена за попередньою змовою групою осіб. Зловмиснику загрожує довічне ув’язнення з конфіскацією майна”, - йдеться у повідомленні поліції. 

Нагадаємо, що у Києві, Харкові та Рівному диверсанти на замовлення спецслужби рф пошкодили важливе обладнання. Детальніше про схему співпраці з ворогом можна дізнатися за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що днями на мітинг вийшли кияни. Що сталося, читайте тут




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися