Стали відомі подробиці бійки у центрі столиці (ФОТО)

Причини бійки у центрі столиці залишилися невідомими

Чоловіка, який 29 липня влаштував бійку в центрі столиці, затримали поліцейські. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції Києва. 

Правоохоронці встановили всіх учасників інциденту, з ними проводять першочергові слідчі дії.

“Вчора ввечері до поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці у Печерському районі між чоловіками сталася бійка. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група територіального підрозділу, працівники якої встановили учасників конфлікту та запросили їх до Печерського управління поліції для з’ясування всіх обставин”, - повідомили у поліції. 

Правоохоронці встановили, що розпочав бійку 31-річний чоловік, який перебував у стані сп’яніння. Причини своїх дій він не пояснив.

“Поліцейські затримали порушника в порядку статті 298-2 Кримінального процесуального кодексу України, а відомості щодо події внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України - хуліганство”, - пояснили у поліції.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі строком до п’яти років.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що командир протитанкового батальйону 3 ОШБр Олег Романов відреагував на підпал автомобіля для військових у Києві. Він записав звернення до тих, хто нищить військові автівки, та дав усний наказ своїм бійцям карати паліїв на місці. Дізнатися детальніше про рішення командира можна за посиланням.


Читайте также