У Київській області значні пошкодження об'єктів внаслідок ворожої атаки (ОНОВЛЕНО)

Наслідки ворожого масованого обстрілу Київської області фіксують у Київській області

Ворожі війська вчинили масовану атаку на територію України. Всю ніч ворог масовано атакував Київську область ударними дронами. Тривога тривала понад сім годин. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію голови Київської ОДА Руслана Кравченка.

За його словами, в регіоні працювали сили ППО - всі ворожі цілі збито. “Влучань в об’єкти житлової та критичної інфраструктури не допущено. Постраждалих серед населення немає”, - зазначив він.

Очільник КОВА повідомив, що станом на 9:30 вже є інформація про пошкодження 13 приватних будинків в чотирьох  районах Київщини. Уламками пошкоджені фасади, покрівлі дахів, вибиті вікна. В одному з цих будинків рятувальники ДСНС ліквідували пожежу.

У ДСНС уточнили, що вночі внаслідок падіння уламків ворожого безпілотника в Броварському районі сталося руйнування з подальшим горінням приватного житлового будинку. Пожежу ліквідовано о 04:14 на площі 60 кв.м. За даними загиблих та травмованих немає. До ліквідації пожежі залучались 8 рятувальників та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки.

Руслан Кравченко станом на ранок повідомив, що оперативні групи продовжують роботи з фіксації та ліквідації наслідків ворожої атаки. Падіння більшості уламків БпЛА фіксуються поза межами населених пунктів. 

“Всім постраждалим буде надана необхідна допомога. Дякую нашим силам оборони за надійний захист. Та в черговий раз звертаюсь до кожного жителя області – не ігноруйте сигнал повітряної тривоги. Перебувайте в укриттях поки небезпека не мине. Будьте відповідальними за себе та своїх близьких”, - звернувся до мешканців області голова КОДА.

Станом на 14:30 начальник КОВА повідомив про пошкодження внаслідок падіння уламків ворожих дронів 16 приватних будинків, 4 господарських споруд, одного підприємства, адміністративної будівлі та автомобіля.

Пошкодження зафіксовані в п’яти районах області.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про наслідки ворожої атаки на Київ.

Читайте также