Російський опозиціонер Ілля Пономарьов отримав поранення у передмісті Києва: ЗМІ

У будинок опозиціонера влучив ударний дрон

Російський опозиціонер Ілля Пономарьов постраждав від обстрілу дронами Київської області. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію видання OBOZ. 

За даними ЗМІ, у ніч проти 1 серпня ударний дрон пошкодив будинок російського опозиціонера у передмісті Києва. Політик отримав численні осколкові поранення, проте його життю нічого не загрожує.

Видання, з посиланням на власні джерела, повідомляє, що ударний дрон вибухнув за п'ять метрів від вхідних дверей. Будинок опозиціонера зазнав руйнувань.

Неспокійною була для опозиціонера і попередня ніч. У ході масованої атаки між третьою та четвертою годинами ранку середи, 31 липня, на територію ділянки Іллі Пономарьова вже прилітало три дрони. Тоді їх збили сили ППО та уламки ворожих дронів впали на відстані 50-100 метрів від будинку, завдавши лише незначної шкоди.

Джерела розповіли виданню, що напередодні вважали, що будинок опозиціонера не буд ціллю для ураження, однак сьогодні висловили переконання, що саме російський опозиціонер був під прицілом.

За даними ЗМІ, Пономарьов перебуває під захистом в безпеці. Поліція Києва та Київської області веде розслідування.

Ілля Пономарьов також прокоментував удар по будинку. Він заявив, що це вже п'ятий замах на його життя. 

"Сьогодні у мене, схоже, другий день народження. П'ята спроба нападу була найбільш нестандартною та найбільш успішною, проти якої було важко захиститися. Але х**н їм!" – написав він та пообіцяв згодом розповісти подробиці. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській ОВА станом на 08:00 1 серпня повідомили, що всі ударні дрони були збиті.


Читайте также