Небезпечні розваги на воді у столиці: чим обурені кияни

Киянка розповіла про небезпечну ситуацію на воді

У столиці вихідними на озері Небреж сталася небезпечна ситуація, яка ледь не коштувала життя відпочивальниці. Про подію повідомила Христина Іваненко на сторінці групи “Позняки Осокорки Харківський - житлові масиви Дарницького р-ну м.Києва” у соціальній мережі Facebook, інформує портал "Коментарі".

“У суботу вирішила провести день на озері Небреж. Відпочивала, плавала... і тут на мене ледь не наїхав якийсь чоловік на вейкборді! Він пролетів за кілька сантиметрів від мене, я ледве не втратила голову! Я була в шоці й відразу вийшла з води, але згодом зрозуміла: це жахливо небезпечно!”, - повідомила киянка.

Виникає чимало цілком обґрунтованих питань: чи легальний такий атракціон, чи перевіряли відповідні служби його безпеку? І головне, якщо мала місце халатність, то чому мешканці району мають ризикувати своїм життям. 

Киянка нагадала про трагічний випадок на атракціоні, який стався минулого місяця у Києві. Тоді обірвався трос канатної дороги - загинув чоловік. 

“Зараз я шукаю відповіді і звернусь до відповідних органів, але хочу почути і вашу думку. Як нам захистити наше озеро і нашу безпеку? Куди звернутися для вирішення цієї проблеми? Хто контролює атракціони на водоймах?”, - написала Христина Іваненко.

Думки користувачів мережі розділилися. Одні підтримали киянку, зазначивши, що столична влада займається швидше зароблянням грошей, а не відновленням озера. Інші поправили авторку, пояснивши, що вейкбординг - це не атракціон.

“Дарма ви проти спортивного майданчика починаєте війну, якщо вам там не дають “на турниках цигарки палити” та за буйки запливати… Відомо, що акваторія вейкпарку обмежена буйками. Як ви туди потрапили і чому пливли туди, де на дошках їздять люди?”, - зазначив Ян Ахрамович.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, хто понесе відповідальність за загибель юнака на атракціоні у столиці.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися