У Києві горіла школа та автомобіль (ФОТО)

Обидві надзвичайні події сталися у Дніпровському районі столиці

У Дніпровському районі Києва вдень 6 липня гасили пожежу у школі, а вночі — палав автомобіль. Про це повідомляє пресцентр Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у столиці, передають "Коментарі".

Про пожежу у школі, розташованій на вулиці Миколайчука, 17А рятувальникам повідомили о 13:47. Вахтер освітнього закладу розповіла, що із підвального приміщення школи йде чорний дим. Пожежники встановили, що займання сталося у гардеробі. Він розташований у підвалі закладу. Загасили пожежу на площі 15 квадратних метри менш ніж за годину, зазначили в ДСНС Києва.

Вогонь знищив речі та тумбочку, жертв та постраждалих немає. На час пожежі у школі дітей не було, зазначили у ДСНС. Причину пожежі в освітньому закладі наразі встановлюють.

 

Вночі у Дніпровському районі столиці сталася ще одна пожежа. У дворі багатоповерхівки на вулиці Пожарського, 8-а загорівся припаркований автомобіль. Рятувальники встановили, що у дворі дев’ятиповерхового житлового будинку горить автомобіль марки Subaru Forester. Загоряння сталося в моторному відсіку. Пожежу вдалося швидко загасити. Внаслідок пожежі постраждалих немає, повідомили у ДСНС Києва. Проте вогонь значно пошкодив моторний відсік, передні фари та кузов та салон автомобілю. Окрім того, було частково пошкоджено припаркований поруч автомобіль марки BMW.

Нагадаємо, у центральному парку Броварів згоріла кав'ярняРаніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Києві у паркінгу біля багатоповерхівки загорівся автомобіль. Надзвичайна ситуація сталася у Шевченківському районі столиці. В підземному паркінгу біля восьмиповерхового житлового будинку сталося займання автомобіля Mersedes.

Крім того, на минулому тижні на бульварі Кольцова у Києві горіла будівля мережі супермаркетів "Сільпо". За даними Головного управління ДСНС України в Києві, надзвичайна подія сталася у Святошинському районі столиці. Горіла прибудова до магазину, а вогонь міг поширитися на супермаркет. Людей евакуювали, а пожежу вдалося швидко загасити. Постраждалих немає.

Джерело: https://kyiv.dsns.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися