У Києві сталася пожежа в паркінгу біля багатоповерхівки (ФОТО)

Про подію розповіли рятувальники

У Києві в суботу, 3 липня, в паркінгу біля багатоповерхівки загорівся автомобіль. Про це повідомляє Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України в Києві, передають "Коментарі".

Надзвичайна ситуація виникла в Шевченківському районі столиці. За даними рятувальників, пожежа сталася на вулиці Кудрявській, 13-19.

У підземному паркінгу біля восьмиповерхового житлового будинку сталося займання автомобіля марки Mersedes. Пожежа швидко загасили. Жертв і постраждалих немає, повідомили в ДСНС у Києві. Причину виникнення пожежі буде встановлювати слідство, додали у відомстві.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Києві на бульварі Кольцова горіла будівля мережі супермаркетів "Сільпо". За даними Головного управління ДСНС України в Києві, надзвичайна подія сталася в Святошинському районі столиці.

Горіла прибудова до магазину, а вогонь міг поширитися на супермаркет. Людей евакуювали, а пожежу вдалося швидко загасити. Жертв і постраждалих немає.

Нагадаємо про кілька ДТП, що сталися у Києві в п'ятницю, 2 липня. Так, на вулиці Заболотного сталася ДТП за участю вантажівки "Нової пошти" і легкового автомобіля. Крім того, в Києві через ДТП було ускладнено рух біля станції метро Деміївська. Аварія сталася на бульварі Дружби Народів, 35.

Ще одна з аварій за участю двох легковиків сталася 2 липня на Броварському проспекті. За даними очевидців, у напрямку проїзду в Бровари зіткнулися два автомобілі - Mazda і Volkswagen. У результаті ДТП автомобіль Volkswagen перекинувся на дах.

Ще одне ДТП сталося у столиці на мосту Патона. Інформації про постраждалих і причини ДТП поки немає. Подробиці цих трьох аварій правоохоронці поки не повідомили.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися