У Києві через ДТП ускладнено рух біля метро: подробиці (ФОТО)

Про ще одну аварію у столиці розповіли у Патрульній поліції

У Києві на бульварі Дружби Народів сталася дорожньо-транспортна пригода. Про це повідомляє Патрульна поліція Києва, інформують "Коментарі".

За даними правоохоронців, ДТП сталася на бульварі Дружби Народів, 35. Через це рух транспорту ускладнено у напрямку станції метро Деміївська, попередили у Патрульній поліції.

Раніше одна з аварій з участю двох легковиків сталася на Броварському проспекті. За даними очевидців, у напрямку проїзду до Броварів зіштовхнулися два автомобілі — Mazda та Volkswagen. Внаслідок ДТП автомобіль Volkswagen перекинувся на дах. Ще одна ДТП сталася у столиці сьогодні, 2 липня, на мосту Патона.

Інформації про постраждалих та причини ДТП поки що немає. Подробиці цих трьох аварії правоохоронці поки що не повідомили.

Нагадаємо, у Києві через жінку-пішохода автівка вилетіла на зустрічну смугу, де потрапила у ДТП, а вночі 1 липня п’яні молодики громили автомобілі у столиці. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дарницькому районі Києва водій білого мікроавтобуса "Мерседес" збив на пішохідному переході дівчину, яка виявилася співробітницею поліції. Чоловік намагався втекти з місця подій, проте був затриманий постраждалою. ДТП сталася на вулиці Ялтинській.

Нагадаємо, у місті Кагарлик Обухівського району Київської області сталася ДТП через негоду — блискавка влучила в автомобіль з чотирма людьми під час руху, через що машина злетіла з дороги.

У Бучі сталося ДТП за участю двох автівок, в якому постраждали четверо людей, серед травмованих — діти. На перехресті вулиць Шевченка та Яснополянської зіткнулися вантажівка та легкова автівка.

У Білоцерківському районі Київської області сталася смертельна ДТП, яка забрала життя 12-річного хлопчика в його власний день народження. Батько хлопчика не впорався з керуванням через перевищення швидкості. Після цього автомобіль понесло в кювет, де він зіткнувся з деревом. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися