У Києві погромили автівки, а пішохід спровокував ДТП (ФОТО, ВІДЕО)

У Патрульній поліції столиці розповіли про аварію та надзвичайні події у столиці

У Києві через жінку-пішохода автівка вилетіла на зустрічну смугу, де потрапила у ДТП, а вночі п’яні молодики громили автомобілі у столиці. Про це повідомляє Патрульна поліція столиці, інформують "Коментарі".

У столиці цієї ночі зафіксували два випадки пошкоджень автомобілів та затримали ймовірних винуватців, інформують столичні правоохоронці. Один з інцидентів стався на проспекті Голосіївському. До чоловіка підійшла нетвереза компанія чоловіків, які розбили скло його автомобіля Skoda. Чотирьох людей патрульні помітили на дитячому майданчику. Вони намагалися втекти, проте були затримані.

Крім того, вночі на вулиці Маршала Тимошенка нетверезий чоловік бив пляшкою припарковані автомобілі, повідомляють у Патрульній поліції Києва. Його також було затримано та доставлено до Оболонського управління поліції.

 

У Патрульній поліції також розповіли про ДТП, яка сталася 30 червня на вулиці Маршала Малиновського. На пішохідний перехід на заборонний сигнал світлофора вибігла жінка. Водій намагався уникнути наїзду на неї та виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з іншим автомобілем. Жінка залишила місце ДТП, а на водія, що намагався не збити її, склали протокол про порушення Правил дорожнього руху. Допомога медиків нікому не знадобилася, додали правоохоронці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дарницькому районі Києва водій білого мікроавтобуса "Мерседес" збив на пішохідному переході дівчину, яка виявилася співробітницею поліції. Чоловік намагався втекти з місця подій, проте був затриманий постраждалою. ДТП сталася на вулиці Ялтинській.

Нагадаємо, у місті Кагарлик Обухівського району Київської області сталася ДТП через негоду — блискавка влучила в автомобіль з чотирма людьми під час руху, через що машина злетіла з дороги.

У Бучі сталося ДТП за участю двох автівок, в якому постраждали четверо людей, серед травмованих — діти. На перехресті вулиць Шевченка та Яснополянської зіткнулися вантажівка та легкова автівка.

У Білоцерківському районі Київської області сталася смертельна ДТП, яка забрала життя 12-річного хлопчика в його власний день народження. Батько хлопчика не впорався з керуванням через перевищення швидкості. Після цього автомобіль понесло в кювет, де він зіткнувся з деревом. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися