Російські війська атакували Київ ударними дронами: наслідки

У Києві вночі оголошували повітряну тривогу та працювали сили ППО

В ніч на 16 серпня російські війська намагалися завдати повітряного удару по столиці. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Київської міської військової адміністрації Сергія Попка. 

Він зазначив, що за інформацією Повітряних Сил, ударні БпЛА, за попередніми даними, були запущені з району курської області. До столиці повітряні засоби ураження противника дісталися приблизно за дві години. Повітряна тривога в місті тривала 44 хвилини. 

В Києві працювали сили та засоби протиповітряної оборони. 

“За інформацією оперативного зведення на цю хвилину (на 06:20, - ред.) в столиці без руйнувань та постраждалих”, - уточнив начальник КМВА. 

Сергій Попко звернув увагу містян, що останнім часом у столиці почастішали повітряні тривоги. Тільки 15 серпня про повітряну небезпеку повідомляли чотири рази. А з початку повномасштабного вторгнення росії на територію України, за понад 900 днів в Києві прозвучало понад 1200 повітряних  тривог.

“Не “звикайте” до тривог, коли ворожі дрони та ракети не збирають прямо над містом і які багатьох розслабляють! Завжди ставтеся до сирен як до серйозного попередження по небезпеку для життя! Бережіть себе!”, - наголосив начальник КМВА.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у ніч на 15 серпня мешканці Київської області чули вибухи. “В черговий раз ворог атакував Київщину ударними дронами. Тривога тривала майже всю ніч та оголошувалася тричі. В регіоні працювали сили ППО”, - повідомив начальник Київської ОВА Руслан Кравченко.

Внаслідок збиття ударних дронів сталися руйнування. Детальніше про наслідки читайте за посиланням.


Читайте также