Смертельна ДТП на Київщині: водій позбавив життя свого сина

Керував авто у стані наркотичного та алкогольного сп'яніння і спричинив ДТП, в якій загинула дитина

На Київщині сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода, що забрала життя 9-річного хлопчика. Його батько, керуючи автомобілем у стані алкогольного та наркотичного сп'яніння, втратив контроль над транспортним засобом. Про це повідомили в Київській обласній прокуратурі. 

ДТП сталася ввечері 17 серпня на автодорозі між селами Двірківщина та містом Яготин. Відповідно до даних слідства, автомобіль перекинувся, що призвело до миттєвої смерті дитини.

Підозрюваний не лише перевищив допустимі норми алкоголю, але й був під впливом наркотиків на момент керування автомобілем. В результаті необачної поведінки водія сталася трагедія. За даними слідства, автомобіль виїхав на узбіччя, де відбулося перекидання.


Чоловіка затримано відразу після ДТП. Прокуратура Київської області вжила заходів для забезпечення об'єктивного та неупередженого розгляду справи. Чоловікові визначено запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

“Досудове розслідування здійснюють слідчі ГУ Нацполіції в Київській області. Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду”, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, що у вівторок, 6 серпня, у столиці на вулиці Глибочицька сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода. Аварію спричинив трамвай. Спеціалісти назвали причину аварійної ситуації. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію КП “Київпастранс”.

Читайте также