Суд взяв під варту водія Mercedes, з вини якого загинув пасажир: нові подробиці ДТП в Києві

Позбавлення волі до 10 років: деталі судової справи щодо водія, винного у смерті пасажира

Шевченківський районний суд Києва ухвалив рішення взяти під варту водія позашляховика Mercedes, який перебував у стані алкогольного сп’яніння і став винуватцем смертельної ДТП на вулиці Богатирській. Чоловіку загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Києві. 

Нагадаємо, смертельна дорожньо-транспортна пригода сталася наприкінці минулого тижня. 27-річний водій позашляховика, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння (1,49 проміле), не впорався з керуванням на заокругленні дороги та влетів у металевий відбійник. Внаслідок удару 28-річний пасажир, який сидів на задньому сидінні, вилетів з автомобіля через вікно та отримав травми, несумісні з життям. Він помер на місці події.

Після аварії поліція Києва оперативно затримала водія на місці пригоди. 

“Слідчі поліції Києва затримали винуватця автопригоди у порядку статті 208 Кримінального кодексу України та за процесуального керівництва Київської міської прокуратури повідомили про підозру за ч. 3 ст. 286-1 Кримінального Кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого”, - йдеться в повідомленні. 

Раніше “Коментарі” писали, що у селі Волошинівка, що на Київщині, сталася трагедія. Близько 18:40 30-річний мотоцикліст загинув в результаті дорожньо-транспортної пригоди. За інформацією поліції, водій автомобіля "Renault" під час повороту наліво не пропустив  мотоцикл "Honda", що призвело до зіткнення. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Київській області.

Читайте также