У Києві судитимуть водія «BMW», який спричинив смертельну ДТП

Водій BMW може отримати до восьми років в'язниці за смертельну аварію у Києві

У Києві розпочинається судовий процес над 39-річним водієм BMW, звинуваченим у заподіянні смертельної аварії. Трагедія сталася 17 травня на Броварському проспекті Дніпровського району столиці. За версією слідства, водій BMW виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з автомобілем Changan, який внаслідок удару врізався у Chevrolet Aveo. Внаслідок ДТП кілька людей отримали серйозні травми, а маленька дівчинка загинула.

Слідчі зібрали всі необхідні докази та направили справу до суду. Водієві BMW загрожує до восьми років позбавлення волі за порушення правил дорожнього руху, що спричинило загибель людини. На момент аварії водія було затримано правоохоронцями і зараз чекає судового розгляду.

Правоохоронці закликають водіїв бути обережними та дотримуватись правил дорожнього руху. Вони зазначають, що подібні трагедії можна запобігти, якщо дотримуватись правил і швидкісного режиму. За даними поліції, з початку року в Києві сталося понад 500 аварій із постраждалими, з них 35 мали летальні наслідки.


"Поліцейські затримали водія BMW у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та оголосили йому про підозру за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або спричинили тяжке тілесне ушкодження", - йдеться у повідомленні поліції.

"Коментарі" також писали, що на Оболоні у Києві водій Chevrolet Aveo, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, збив жінку на пішохідному переході. Інцидент трапився на проспекті Володимира Івасюка. Поліція затримала 43-річного чоловіка, йому вже повідомили про підозру.

Читайте также