На Київщині чоловік розбещував 9-річну дівчинку: судовий вирок

До 6 років позбавлення волі засуджено мешканця Київщини за розбещення 9-річної дівчинки

На Київщині суд засудив чоловіка до шести років ув'язнення за розбещення 9-річної дівчинки. Києво-Святошинський районний суд визнав його винним у злочині після того, як прокурори представили переконливі докази його провини. 

Все сталося на початку жовтня 2018 року в Бучанському районі. 9-річна дівчинка пішла в гості до подруги, яка жила по сусідству. Коли вона залишилася наодинці з дорослим чоловіком, той вчинив щодо неї розпусні дії. Незважаючи на те, що підсудний заперечував свою провину, суд визнав його винним на підставі доказів, наданих прокурорами.

Згідно з рішенням суду, чоловік отримав шість років ув'язнення. Також йому заборонено протягом трьох років після звільнення працювати в закладах, пов'язаних з дітьми, таких як школи, дитячі садки чи спортивні секції. Це рішення спрямоване на те, щоб захистити дітей від можливих повторних злочинів.

“Інформацію про засудженого буде включено до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи. Вирок суду набирає законної сили через тридцять днів з дня його проголошення, якщо його не буде оскаржено в апеляційному порядку”, - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що у Білоцерківському районному суді винесено вердикт у справі, що шокувала громадськість: киянин засуджений до п’яти років позбавлення волі за розбещення неповнолітньої. Суд визнав чоловіка винним у злочинах проти сексуальної недоторканності дитини. Про це повідомили в Київскій обласній прокуратурі.

Читайте также