У ДСНС показали наслідки ракетної атаки на Київ (ФОТО)

У столиці через падіння уламків ворожих ракет виникли пожежі

Вранці 2 вересня російські війська завдали масованого удару по столиці. Від падіння уламків ворожих ракет у різних районах Києві виникли пожежі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у м.Києві

У Святошинському районі внаслідок падіння уламків ракети горіли 4 автомобілі. Рятувальники ліквідували пожежу. За іншою адресою станом на 07:00 горіла двоповерхова будівля складського приміщення. У ДСНС повідомили, що рятувальники ліквідували займання на площі 700 кв. м.

Також внаслідок падіння уламків сталося займання поблизу однієї зі станцій столичного метрополітену. Нагадаємо, у Київській міській державній адміністрації повідомляли про пожежу поблизу станції метро “Святошин”. Там рятувальники ліквідували загоряння на площі 20 кв.м. Також горів пункт приймання вторсировини.

У Голосіївському районі уламки ракети влучили в корпус котельні одного із закладів освіти. Рятувальники ліквідували пожежу, площа якої складала 6 кв. м.

У Шевченківському районі надзвичайники ліквідували загоряння на площі 400 кв. м. Триває розбір конструкцій.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що окупаційні війська завдали масованого удару по Києву. У столиці зранку 2 вересня лунали гучні вибухи - працювали сили ППО. Внаслідок обстрілу є пошкодження об'єктів та постраждалі. Дізнатися детальніше про наслідки ранкової атаки можна за посиланням.

Нагадаємо, що попередня масована ракетна атака на Київ сталася 26 серпня. Ознайомитися з подробицями ворожих ударів можна тут.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися