Стало відомо, якими ракетами російські війська били по Києву (ФОТО)

У повітряному просторі Києві було знищено понад 20 ракет різних типів

Ранок понеділка у Києві розпочався з гучних вибухів. Російські війська завдали масованого ракетного удару по столиці. У Київській міській військовій адміністрації розповіли, якими ракетами били окупанти по столиці, та показали фото наслідків ворожої атаки, повідомляє портал "Коментарі".

За даними КМВА, повітряна атака була комбінованою, ворог застосував крилаті та балістичні ракети.

“Крилаті ракети, (потенційно Х-101) найпевніше, були випущені близько третьої ночі з бортів стратегічних бомбардувальників Ту-95МС з району саратовської обл., рф. На Київ ці ракети заходили після складних маневрів, з південного напрямку. Одночасно з підльотом до столиці крилатих ракет, ворог випустив по Києву і передмістю балістичні ракети KN-24/Іскандер-М. До цього всього ще додався один ударний БпЛА”, - розповіли у військовій адміністрації. 

Загалом, за даними, КМВА, в повітряному просторі столиці сили та засоби протиповітряної оборони знищили понад десять крилатих ракет та близько десяти балістичних ракет. Також було знищено ударний безпілотник.

“Неймовірно велика кількість балістичних ракет одночасно! (Точно тип та кількість оприлюднять у своїх звітах Повітряні Сили)”, - зазначили у КМВА.

Зазначимо, що станом на 09:00 у Повітряних силах ЗС України  не вказали кількість та тип ракет, якими окупанти завдали удару по Києву. 

Внаслідок повітряної атаки було зафіксовано падіння уламків в Голосіївському, Святошинському, Дніпровському та Шевченківському районах. На місці падінь виникли пожежі. Детальніше дивіться тут

У КМВА показали наслідки ворожого масованого обстрілу. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про наслідки ракетного удару по столиці


Джерело: https://t.me/VA_Kyiv/7750


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися