Тривала повітряна тривога та вибухи у Києві: наслідки ворожої атаки

У Києві повітряна тривога тривала понад 9 годин через атаку ударних дронів

Окупаційні війська вчергове намагалися атакувати Україну і безпосередньо столицю ударними дронами. У Київській міській військовій адміністрації розповіли про наслідки повітряної атаки, повідомляє портал "Коментарі".

За даними КМВА, ворожі безпілотники почали “заходити” на територію України ще ввечері середи 4 вересня (близько 22:00). Ударні дрони “заходили” з південного та східного напрямів. 

“Під загрозою повітряного удару перебували практично усі південні, північні, східні, центральні та частина західних областей України, в тому числі і Київ. В столиці тривогу оголосили ще до опівночі і тривала вона безперервно понад 9 годин”, - йдеться у повідомленні Київській міської військової адміністрації. 

Російські ударні дрони, попередньо на кшталт Shahed, протягом усього цього часу намагалися атакувати столицю. У військовій адміністрації зазначили, що цього разу на Київ вони заходили переважно поодинці, а не групами. Але жоден з ворожих БпЛА своє цілі не досягнув. Усі безпілотники, які загрожували столиці, були знешкоджені.

“За даними оперативного зведення на цю хвилину в Києві без потерпілих та руйнувань. Зараз столиця без потенційних повітряних загроз. Але прошу усіх киян та гостей міста бути уважними і пильними - атака ворожих ударних дронів у інших регіонах України ще триває, і не виключено, що російські дрони можуть змінити курс і спробувати атакувати Київ. Тому слідкуйте за сигналами повітряної тривоги і бережіть себе”, - звернувся до містян начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що відбувається у столичному метро після тривалої повітряної тривоги


Читайте также