У Києві під мостом над Дніпром потонув хлопець, одного - врятували (ФОТО)

Подробиці розповіли в столичній Державній службі з надзвичайних ситуацій

У Києві дістали тіло молодого юнака з річки Дніпро, ще одного хлопця вдалося врятувати. Про це повідомляє Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України в столиці, передають "Коментарі".

У Печерському районі столиці сьогодні, 11 липня, вранці водолази врятували чоловіка.

Рятувальникам Києва повідомили, що в річці Дніпро поблизу Набережного шосе, 25 знаходиться людина. На місці події з'ясувалося, що хлопець перебував у воді на відстані 30 метрів від берега біля опори моста Метро. Постраждалого витягли і доставили до берега. Хлопця передали лікарям через переохолодження. Обставини інциденту встановлюють правоохоронці.

 

Трагічна подія на річці Дніпро сталося 10 липня вдень. Під Рибальським мостом, що в Подільському районі столиці, потонув молодий хлопець. Тіло потопельника виявили на відстані трьох метрів від берега на глибині 1,5 метра. Рятувальники дістали труп із води й доставили його на берег. Виявилося, що це чоловік на вигляд 20-25 років.

Крім того, в столичному пабліку "Київ оперативний" повідомили, що у столиці хлопець на очах у свідків в одязі і з рюкзаком з розбігу стрибнув у воду. Поки викликали рятувальників, він потонув. Коли тіло дістали з води, виявилося, що в портфелі загиблого було каміння.

У столиці майже щодня трапляються летальні випадки на воді, підкреслили в ДСНС Києва. Раніше у відомстві повідомляли, що з початку купального сезону на столичних водоймах загинуло 17 осіб, а з початку 2021 року - 30. Нещодавно рятувальники провели рейд на пляжах річки Дніпро в Гідропарку, щоб попередити людей про правила безпеки під час відпочинку на водоймах столиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися