У столиці в житловому будинку спалахнув дах

Полум'я виривалося з даху будинку і охопило близько 50 квадратних метрів її площі

16 січня в Голосіївському районі Києва мешканці приватного сектора побачили стовп диму. Численні заявки пожежним стали надходити близько 22:30. На вулиці Адмірала Ушакова горів дах двоповерхового будинку. Про це повідомляє Інформатор.

Повідомляється, що у будинку знаходилися мешканці. Полум'я виривалося з даху будинку і охопило близько 50 квадратних метрів її площі. На щастя, обійшлося без жертв.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", на Київщині загинув поліцейський та його 7-річна донечка. Аварія сталася сьогодні вдень, 19 серпня, на трасі "Київ-Суми", поблизу с. Гоголів. За попередніми даними, 37-річна жителька Києва за кермом позашляховика Audi, значно перевищила допустиму швидкість руху та не надала перевагу в русі легковику Chevrolet, який рухався по головній дорозі. В наслідок зіткнення водій легковика загинув на місці пригоди.

Загиблим виявився працівник поліції Вишгородського району. Крім нього в авто знаходився пасажир та двоє його дітей. На жаль, його 7-річна донька від отриманих травм загинула. Натомість, водій Audi ушкоджень не зазнала.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися