Траса з Києва до Борисполя перекрита через ДТП (ФОТО)

Рух транспорту паралізовано

На трасі "Київ – Харків — Довжанський" сталась ДТП за участі вантажівки, рух транспорту паралізовано. Про це повідомили у Патрульній поліції Київської області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, ДТП сталася на 27 кілометрі автобану "Київ — Бориспіль" поблизу села Щасливе. У Бориспільському районі на дорозі перевернулася вантажівка. Водія ушпиталено, повідомляють у поліції.

"Рух ускладнено, перекрито дві смуги в напрямку міста Бориспіль. Всі обставини події з’ясовуються", — йдеться в заяві Патрульної поліції Київської області.

На місці аварії наразі працюють медики, працівники ДСНС та поліцейські. Водіїв попередили про обмеження та просять дотримуватися правил дорожнього руху.

Нагадаємо, у Києві тимчасово обмежили рух транспорту на ділянці Великої кільцевої дороги через проведення ремонтних робіт. Перекриття руху буде діяти два місяці. Повідомляється, що на частині автодороги Т-10-27 частково обмежать рух. Обмеження діятиме з 16 липня по 19 вересня. Причиною перекриття траси стали ремонтні роботи на дорожньому покритті на ділянці між Московським шосе та вулицею Академіка Заболотного. Роботи виконуються разом з комплексним ремонтом кільцевої дороги на ділянці між Одеською площею до вулиці Ватутіна, щоб не перекривати рух двічі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Офісі президента України розповіли, коли закінчиться ремонт на ділянці траси "Київ — Харків — Довжанський", яка з'єднує Київ та міжнародний аеропорт "Бориспіль". Оновлену дорогу обіцяють відкрити наприкінці серпня. Трасу з Києва до аеропорту "Бориспіль" не ремонтували понад 17 років. 

Окрім того, трасу "Київ — Одеса" частково перекрили через масштабний зсув ґрунту. Внаслідок затяжних дощів на ділянці автомобільної дороги на 337 кілометрі біля села Троїцьке деформовано дорожнє покриття. Через це частково перекрили крайню праву смугу руху траси "Київ — Одеса". На місці події вже працюють дорожники та міняють перезволожений ґрунт. Дорожні роботи ведуться цілодобово. Водіїв попередили бути уважними та обережними у місці аварійного обвалу.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися