Трасу "Київ — Одеса" частково перекрили через зсув грунту (ФОТО)

Про обмеження попередили у Службі автомобільних доріг

Трасу "Київ — Одеса" частково перекрили через масштабний зсув ґрунту. Про це повідомили у Службі автомобільних доріг в Одеській області, передають "Коментарі".

За даними "Укравтодору", внаслідок затяжних дощів на ділянці автомобільної дороги "Київ — Одеса" стався зсув ґрунту. Після надмірних опадів на 337 кілометрі біля села Троїцьке деформоване дорожнє покриття. Через це частково перекрили крайню праву смугу руху траси "Київ — Одеса".

На місці події вже працюють дорожники та міняють перезволожений ґрунт. Дорожні роботи ведуться цілодобово. На аварійній ділянці траси "Київ — Одеса" працюють 10 одиниць спецтехніки. Водіїв попередили бути уважними та обережними у місці аварійного обвалу.

Нагадаємо, у Києві тимчасово обмежили рух транспорту на ділянці Великої кільцевої дороги через проведення ремонтних робіт. Перекриття руху буде діяти два місяці. Повідомляється, що на частині автодороги Т-10-27 частково обмежать рух. Обмеження діятиме з 16 липня по 19 вересня. Причиною перекриття траси стали ремонтні роботи на дорожньому покритті на ділянці між Московським шосе та вулицею Академіка Заболотного. Роботи виконуються разом з комплексним ремонтом кільцевої дороги на ділянці між Одеською площею до вулиці Ватутіна, щоб не перекривати рух двічі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Офісі президента України розповіли, коли закінчиться ремонт на ділянці траси "Київ — Харків — Довжанський", яка з'єднує Київ та міжнародний аеропорт "Бориспіль". Оновлену дорогу обіцяють відкрити наприкінці серпня. Трасу з Києва до аеропорту "Бориспіль" не ремонтували понад 17 років.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися