На кількох трасах із Києва відбулися ДТП: подробиці (ФОТО, ВІДЕО)

Про аварії та постраждалих розповіли в Патрульній поліції Київської області та очевидці

На кількох трасах із Києва в напрямку Одеси, Житомира та Ковеля відбулися ДТП з постраждалими. Про аварії розповіли в Патрульній поліції Київської області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, на 110 км траси "Київ - Одеса" сьогодні, 18 липня, відбулася ДТП. Поблизу села Чупира в напрямку Одеси водій "ВАЗ 2107" виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем "ВАЗ 2101". Внаслідок зіткнення автомобілів травмовано трьох людей. Через ДТП рух транспорту на трасі "Київ - Одеса" ускладнено, попереджають патрульні.

Ще одна автопригода сталася на трасі "Київ - Чоп" у суботу, 17 липня, повідомили в Патрульній поліції. Через ДТП на 56 км траси було перекрито рух із Києва в напрямку Житомира. Водіїв направляли в об'їзд через село Юров.

Подробиці ДТП в поліції не повідомляють, однак, за словами очевидців, аварія сталася за участю автомобіля Skoda і велосипедиста. Інформації про загиблих і постраждалих поки немає.

picture  

У суботу, 17 липня, на 33 км траси "Київ - Ковель" сталася ДТП за участю мікроавтобуса і легкового автомобіля. За попередніми даними Патрульній поліції Київської області, водій мікроавтобуса "ГАЗ 2705" не дотримався безпечної дистанції та допустив зіткнення з Subaru, який зупинився на заборонний сигнал світлофора. Водія легковика госпіталізували. Через ДТП на трасі "Київ - Ковель" також було ускладнено рух транспорту.

picture  

Про смертельне ДТП в Києві, яке сталося 17 липня з участю бензовоза і мотоцикла, розповіли у пабліку "Київ оперативний". За даними очевидців, у столиці поблизу станції метро "Бориспільська" мотоцикліст потрапив під вантажівку. Від отриманих травм він помер. Офіційної інформації щодо цього ДТП поки немає.

Нагадаємо, на трасі "Київ - Харків - Довжанський" сталася ДТП за участю вантажівки. Аварія сталася на 27 кілометрі автобану "Київ - Бориспіль" поблизу села Щасливе. У Бориспільському районі на дорозі перекинулася вантажівка. Водія госпіталізували, рух на трасі було ускладнено через перекриття двох смуг у напрямку Борисполя.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Яготині сталася смертельна ДТП. 41-річний водій автомобіля Opel Ascona рухався по дорозі міста. На трасі він не впорався з керуванням, збив жінку-пішохода і влетів у колонку автозаправної станції. В результаті аварії постраждала 62-річна місцева жителька. Жінка отримала травми, від яких померла в Бориспільській лікарні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися