У Києві жінка вистрибнула з вікна: її встигли зловити за ногу (Фото)

У Києві співробітники Патрульній поліції дивом врятували жінку, яка викинулася з вікна третього поверху. Поліцейські встигли зловити її за ногу, коли вона стрибнула вниз. Про це повідомили в прес-службі столичної Патрульній поліції.

Повідомляється, що на вулиці Бориспільській в Дарницькому районі Києва перехожі почули крик жінки у квартирі й викликали правоохоронців, на виклик прибули два екіпажі патрульних.

Коли інспектори піднялись у квартиру на третьому поверсі, то побачили жінку, яка сиділа в відкритому вікні, звісивши ноги вниз. Вона поводилася нервово і загрожувала стрибнути, якщо до неї хтось наблизиться.

В якийсь момент жінка перекинулася вперед і полетіла головою вниз, однак поліцейські встигли відреагувати та схопили її за ногу в останній момент. Жінка продовжувала чинити опір, але за допомогою небайдужих сусідів її вдалося утримати до приїзду рятувальників.

Нагадаємо, що в столичному ТРЦ "Ретровілль" на проспекті Правди трапилася надзвичайна подія - на дитину впала скляна вітрина, через що він отримав колото-різані рани ноги та тріщину в кістки. Повідомляється, що після інциденту адміністрація ТРЦ не стала допомагати потерпілому хлопчикові й ігнорувала подію. Мати дитини заявила, що медсестра торгового центру не надала першу допомогу її синові до приїзду швидкої допомоги.

Жінка викликала правоохоронців для фіксування події, проте навіть після приїзду поліції адміністрація ТРЦ не вийшла до батьків потерпілого хлопчика. Охоронець ТРЦ нарікав на зайнятість представників адміністрації.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.


Читайте также