«Мінера» мосту Метро відправлять до психіатричного закладу

Згідно з результатами судово-психіатричної експертизи, чоловік на момент вчинення кримінального правопорушення не міг усвідомлювати свої дії

Дніпровський райсуд Києва змінив запобіжний захід підозрюваному Олексію Бельку, який у вересні 2019 року погрожував підірвати міст Метро у столиці. Його відправлять до психіатричного закладу. Про це повідомляє прокуратура Києва.

Таким чином 20 січня суд задовольнив клопотання прокуратури. Повідомляється, що згідно з результатами судово-психіатричної експертизи, чоловік на момент вчинення кримінального правопорушення за своїм психічним станом не міг усвідомлювати свої дії та керувати ними.

За висновками лікарів, психічний стан підозрюваного не змінився, тому він потребує примусової госпіталізації до психіатричного закладу з посиленим наглядом.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Києві встановлять першу автоматичну парковку за 3,6 млн гривень. У Києві нарешті встановлять першу у місті автоматичну парковку, яку чиновники КМДА обіцяли встановити ще у травні 2017 року у дворі столчной мерії на Хрещатику, 36. В інспекції з паркування кажуть, що на автоматичній парковці зможуть паркуватися усі бажаючі. Для її встановлення буде необхідно побудувати потужний фундамент з поглибленням у землю на півтора метра.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися