У Києві під час пожежі на СТО згоріли три автівки

Надзвичайна подія сталася в Оболонському районі столиці

У Києві під час пожежі на станції технічного обслуговування (СТО) вогонь повністю знищив одну автівку та значно пошкодив ще дві. Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у Києві, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, пожежа на станції технічного обслуговування (СТО) сталася в Оболонському районі Києва. Рятувальників викликали 23 липня о 15:43 на проспект Степана Бандери, 16-А. Займання виникло в приміщенні будівлі станції технічного обслуговування в автомобілі Renault Sandero. Вогонь розповсюдився на поруч розташовані автомобілі Ford Focus та Lexus RX.

Пожежу вдалося загасити менш ніж за годину. Внаслідок пожежі автомобіль Renault Sandero згорів повністю, повідомляють у ДСНС Києва. Окрім того, в автомобілі Ford Focus вогнем пошкоджено капот, дах, лакофарбове покриття, праві бокові двері та скло, а в автомобілі Lexus RX вигоріло лакофарбове покриття. Жертв та постраждалих внаслідок пожежі немає.

Нагадаємо, у Голосіївському районі Києва після пожежі на складі на Пирогівському шляху згоріло ще одне складське приміщення. Про пожежу в складському приміщенні київським рятувальникам повідомили 20 липня о 01:50. Горів склад в Голосіївському районі столиці на вулиці Деревообробній, 5. Пожежу гасили в одноповерховій складській будівлі на площі 500 квадратних метрів. На складі розміром 20 на 25 метрів частково обрушився дах.

Це вже друга масштабна пожежа у Голосіївському районі Києва з початку тижня. У понеділок, 19 липня, в результаті пожежі повністю вигорів продуктовий склад на Пирогівському шляху, 154. Пожежу гасили в одноповерховій складській будівлі на площі 1200 квадратних метрів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Києві на території парку "Муромець", розташованого в Деснянському районі, сталася пожежа. Горів банний комплекс. Пожежа виникла в одноповерховій будівлі розміром 8х5 метрів. Гасити вогонь було складно. На ліквідацію пожежі на площі 40 квадратних метрів рятувальникам знадобилося майже дві години. За цей час споруда повністю вигоріла.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Хрущ

24 липня 2021, 11:12

Поджог

Хрущ

24 липня 2021, 11:12

Поджог100%

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися