Бійка зі стріляниною в Київській області: чоловік випадково вистрілив у своїх батьків з пістолета

У місті Васильків, що на Київщині, раптовий конфлікт між місцевими жителями переріс спочатку у бійку, а потім - в стрілянину. Про це пише "Слово і діло", посилаючись на інформацію поліції.

За словами джерела, біля одного з місцевих кафе між чоловіком, його батьками і приблизно десятьма невідомими стався конфлікт. Словесна перепалка переросла у бійку. Потім чоловік дістав пістолет і кілька разів вистрілив в різні боки.

В результаті хаотичних пострілів озброєний учасник конфлікту поранив з пістолета своїх батьків, а також одного з жителів міста. На місце події викликали співробітників поліції і бригаду швидкої допомоги.

Батькові зловмисника надали допомогу на місці, а ось його матір медикам довелося госпіталізувати через більш серйозні травми. Зараз про її стан нічого не відомо.

Чоловіка, який влаштував стрілянину, затримали. За фактом хуліганства було відкрито кримінальне провадження. Зараз подробиці конфлікту встановлюються.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі. Київ" повідомляло про те, що в Київській області неподалік від села Вишневе був виявлений закривавлений таксист, що лежав на автодорозі біля своєї машини. Невідомі нанесли удари ножем в область шиї і голови й кинули чоловіка помирати прямо на дорозі. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також сайт інформував про те, що на Київському вокзалі чоловіка, який лежав на шляхах, переїхав поїзд. У результаті події потерпілий втратив нижні кінцівки. Детальніше читайте в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися