У Києві зняли з рейсу п’яного водія пасажирського автобусу

Чоловік в нетверезому стані перевозив пасажирів

У Києві виявили водія автобусу, який у стані алкогольного сп’яніння перевозив пасажирів. Про це повідомляє Патрульна поліція столиці, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, патрульні інспектори виявили водія пасажирського автобусу Ataman з явними ознаками алкогольного сп'яніння на вулиці Милославській. Чоловік від перевірки на алкоголь відмовився. Водій мотивував це тим, "що не хоче витрачати час". Окрім того, поліцейські з'ясували, що торік водія обмежили у праві керування транспортом та він не мав права сідати за кермо.

Чоловіка відсторонили від керування автобусом та склали на нього адміністративні протоколи. Про інцидент правоохоронці поінформували перевізника.

Ще одного нетверезого водія виявили патрульні на трасі "Київ — Чоп", повідомили у Патрульній поліції Київської області. Поліцейські зупинили Chevrolet Aveo за порушення Правил дорожнього руху. За кермом була 33-річна жінка. Від перевірки на алкоголь водійка відмовилась, натомість — запропонувала інспекторам поліції гроші та поклала їх в салон службового авто. На місце події викликали слідчих. Окрім того, на жінку склали адміністративний протокол.

Нагадаємо, у Києві затримали водія таксі, який поранив ножем пасажира та втік з місця події. Пасажир таксі отримав поранення на вулиці Грушевського. Поліцейські з'ясували, що водій автомобіля КІА вдарив ножем у живіт пасажира таксі. Пораненого госпіталізували. Щоб затримати водія таксі у столиці ввели план "Перехват". Патрульні з’ясували, що автомобіль таксі поїхав у Солом'янський район. Водія КІА зупинили та затримали поблизу Вокзальної площі столиці. У салоні автомобіля знайшли ніж з плямами крові.

Правоохоронцям також вдалося встановити особу і зловити злочинця, який під Києвом завдав ножові поранення водієві таксі та зник з місця події. Ним виявився 19-річний житель селища Березна, що в Житомирській області. Як з'ясувалося, в ту ніч між затриманим і водієм таксі стався конфлікт, під час якого хлопець дістав ніж і завдав кілька ударів в область шиї та голови свого опонента. Усвідомивши, що сталося, нападник кинувся бігти з місця події, залишивши таксиста лежати на землі в калюжі крові.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися