У Києві згорів цех із виробництва рекламної продукції (ФОТО, ВІДЕО)

Пожежа сталася у Солом'янському районі столиці

У Солом'янському районі Києва в складській будівлі, де також виробляли рекламну продукцію, сталася масштабна пожежа. Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, пожежа у складській будівлі сталася 3 серпня о 20:23. Горіло одноповерхове приміщення на вулиці Олекси Тихого, 96. Пожежники встановили, що загоряння виникло в цеху з виробництва рекламної продукції. У цій будівлі також зберігалися дерев'яні та пластикові вироби. Гасили пожежу на площі 200 квадратних метрів понад годину. Над приборканням вогню працювали десятки рятувальників. Жертв і постраждалих немає.

Наприкінці липня у Голосіївському районі Києва після пожежі на складі на Пирогівському шляху згоріло ще одне складське приміщення на вулиці Деревообробній, 5. Пожежу гасили в одноповерховій складській будівлі на площі 500 квадратних метрів. На складі розміром 20 на 25 метрів частково впав дах. Раніше в результаті пожежі повністю вигорів продуктовий склад на Пирогівському шляху, 154. Пожежу гасили в одноповерховій складській будівлі на площі 1200 квадратних метрів.

Нагадаємо, в Києві на території парку "Муромець", розташованого в Деснянському районі, вранці сталася пожежа. Горів банний комплекс. Пожежа виникла в одноповерховій будівлі розміром 8х5 метрів. Гасити вогонь було складно. На ліквідацію пожежі на площі 40 квадратних метрів рятувальникам знадобилося майже дві години. За цей час споруда повністю вигоріла.

Крім того, у центрі Києва у житловому будинку горіло приміщення пошти. Пожежа сталася на вулиці Руставелі, 31-А у чотириповерховому житловому будинку на першому поверсі. У роздягальні загорілися особисті речі та побутове приладдя. Внаслідок пожежі у приміщенні пошти пошкоджені вхідні двері та особисті речі, закопчені стіни та стеля. Жертв і постраждалих немає.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві біля станції метро "Святошин" вщент згорів легковий автомобіль. Пожежа сталася у Святошинському районі столиці на проспекті Палладіна, 15. На узбіччі проїжджої частини дороги горів припаркований автомобіль Opel. До приїзду пожежників вогонь намагалися загасити небайдужі свідки НП та власник автівки. 


Читайте также