У Броварах городяни захоплюються вчинком водія маршрутки: що сталося (ВІДЕО)

Сам водій не вважає себе героєм, а каже, що вчинив так, як повинен був у цій ситуації

Водій маршрутки під номером 332 став справжнім героєм свого міста після того, як зробив вчинок, яким, ймовірно, врятував життя іншій людині.

Йдеться про порятунок молодого хлопця, у якого прямо в маршрутці почався напад епілепсії. Того ранку маршрутка була переповнена. Раптом люди почали говорити водієві, що одному з пасажирів погано. Запитавши у пасажирів, чи зможуть вони трохи затриматися й отримавши позитивну відповідь, водій звернув зі свого маршруту і поїхав разом з усіма пасажирами до лікарні.

Далі водій разом з деякими з них супроводили хлопця в медустанову і передали медикам. Після цього транспорт повернувся на свій маршрут.

Незабаром після надання медичної допомоги хлопцеві стало краще. Лікарі зазначили, що такі напади не є рідкістю для пацієнта. Три роки тому він отримав серйозну травму голови, після чого постійно мучиться від нападів епілепсії.

Місцевим журналістам вдалося поспілкуватися з тим самим водієм маршрутки. Ним виявився 48-річний місцевий житель. Чоловік зазначив, що в разі таких нападів не можна втрачати ані секунди, тому він з пасажирами одноголосно прийняли рішення везти хлопця до лікарні.

Також водій підкреслив, що не вважає свій вчинок героїчним. Він стверджує, що так повинен чинити кожен, коли йдеться про життя людини. Городяни ж захоплюються вчинком чоловіка.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв читачам про те, що в столиці кардинально змінили проїзд у маршрутках, а також про те, що в Києві на Набережній буде перекрито рух.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Трибуна-Бровари

5 серпня 2021, 21:18

Варто залишати посилання на чужий матеріал.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися