У Києві почав обвалюватися міст на Осокорках: подробиці (Фото)

У Дарницькому районі столиці біля станції метрополітену "Осокорки" почав обвалюватися шляхопровід, місцевих жителів і водіїв закликають бути обережними. Про це повідомили на Telegram-каналі "dtp.kiev.ua".

На фотографії можна побачити, що на проспекті Миколи Бажана шляхопровід на розв'язці над станцією метро "Осокорки" почав руйнуватися, а його уламки обвалюються вниз. На каналі закликали бути обережними й дивитися вгору, перебуваючи на місці.

Нагадаємо, що раніше комунальні служби назвали причину обвалу частини конструкцій на Берестейському шляхопроводі, який трапився 5 липня. Про це повідомили у пресслужбі комунального підприємства "Київавтошляхміст", який є балансоутримувачем переправи.

Повідомляється, що обвал частини конструкцій Берестейського шляхопроводу сталася через недавню аварію з вантажівкою 1 липня, коли та врізалася у споруду. Реконструкція переправи почнеться вже найближчим часом.

Комунальники обстежили конструкцію й з'ясували, що обвал захисного шару бетону і перил був викликаний надмірним навантаженням під час удару 1 липня, коли вантажівка влетіла у шляхопровід. У пресслужбі КП зазначили, що аварія стала причиною деструкції бетону в найслабших місцях переправи.

У 2020 році шляхопровід був визнаний обмежено дієздатним. Надалі планується масштабна реконструкція споруди, де замінять прогонові будови.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.

Читайте также