У Борисполі іномарка влетіла в бетонну огорожу: водій загинув на місці (ФОТО)

Тіло загиблого вирізали з автомобіля

У місті Бориспіль, що на Київщині, ранок сьогоднішнього дня почався з моторошної події - смертельної ДТП. Про це повідомляє пресслужба ДСНС в Київській області.

За інформацією джерела, приблизно о 7 годині ранку неподалік від села Дударків, автомобіль "Skoda Fabia" врізався на швидкості в бетонний паркан.

В результаті ДТП водій іномарки загинув на місці події. Прибулі на місце автокатастрофи медики констатували смерть чоловіка. Співробітникам ДСНС довелося вирізати тіло загиблого з автомобіля, оскільки транспортний засіб буквально зім'яло після зіткнення зі стовпом.

Рятувальники повідомляють, що ця страшна дорожньо-транспортна пригода сталася в результаті того, що водій не впорався з керуванням і машину занесло в сторону бетонної огорожі. Удар був такої сили, що вижити шансів у водія не було.

На цей момент інші подробиці смертельного ДТП встановлюються. На сайті ДСНС Київської області опублікували фото з місця події.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про т ому, що в Київській області в жахливій ДТП загинула подружня пара з Києва. Рятувальникам довелося вирізати їх тіла з автомобіля. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на виїзді з Києва на ходу загорівся автобус з людьми. Мережі було опубліковано відео з місця події. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися