Під Києвом сталася автокатастрофа: з'явилися подробиці і фото з місця події

В результаті автокатастрофи загинули двоє людей

У селі Бишів, що в Київській області, сталася страшна дорожньо-транспортна пригода, яка забрала двоє життів. Стали відомі деякі подробиці трагедії.

Нагадаємо, що на автодорозі зіткнулися Mersedes і вантажівка з причепом. Від отриманих травм на місці події померли пасажир і водій легкового авто. На місце прибули рятувальники й буквально вирізали тіла загиблих із машини.

У пресслужбі поліції Київської області розповіли про те, що загиблі в страшній аварії — це подружня пара. Чоловікові було 57 років, а його дружині - 53 роки. Вони проживали в Києві.

picture

Крім того, було встановлено, що водій Mersedes не впорався з керуванням, в результаті чого легковик влетів у вантажне авто.

Зараз обставини страшної автокатастрофи продовжують встановлювати. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження. До слова, про стан водія вантажівки поки нічого не відомо. У поліції цю інформацію ще не надали.

picture

Правоохоронці оприлюднили нові фото з місця трагедії.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв про те, що під Києвом сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої загинув 60-річний чоловік і 10-річна дитина. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання інформувало читачів про те, що через ДТП на залізниці затримували потяги до Києва. Після зіткнення вантажного потяга і вантажного автомобіля MAN, який перевозив комбайн, виникла пожежа. Детальніше про подію читайте в матеріалі на нашому сайті




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися