Туфлі за 500 $, ремені за 300 $: у Київській області шахраї продавали "брендовий" одяг (ФОТО, ВІДЕО)

Багато людей придбали у шахраїв товар, не підозрюючи, що це підробка

Жителі Київської області організували бізнес на пошитті одягу і її продажу під виглядом елітних брендів, відповідно, за високими цінами. Про це на своїй сторінці в Facebook розповів начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов.

picture

За інформацією джерела, поліцією було затримано групу шахраїв з п'яти чоловік, які організували цех з пошиття підробленої одягу, взуття та аксесуарів брендів "Hermes", "Stefano Ricci", "Zilli", а також інших.

picture

"Бізнесмени" продавали туфлі за 500 доларів, а ремені по 300 доларів, видаючи їх за оригінальну продукцію. Жертвами аферистів стали не тільки жителі області. Як виявилося, група осіб продавала свої вироби в Києві, області, а також через інтернет. За час существаованія підпільного цеху, досить велика кількість людей встигли придбати речі, приймаючи їх за оригінал.

picture

У цеху були проведені обшуки, в ході яких поліція виявила 16 шкур крокодила, взуття та аксесуари з маркуванням іноземних брендів і навіть інструкцію з пошиття контрафакту.

picture

Варто відзначити, що аферисти обзавелися і майстер-формами для створення логотипів, щоб у клієнтів не було сумнівів в тому, що вони купують оригінальну річ.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформував про те, що в Києві затримали учасницю терористичної організації "ІГІЛ". Затримана жінка виявилася громадянкою однієї з країн Центральної Азії.

Також видання повідомляло про те, що на вокзалі в Києві затримали ексчиновника "Укрзалізниці". Подробиці читайте в матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися