Вийшов з дому і не повернувся: на Київщині зник підліток (ФОТО)

Пошуки хлопця тривають майже добу

У місті Вишневе, що на Київщині, безвісти зник 14-річний Микита Ромашов. Про це повідомили на сторінці розшуку дітей ГУНП Київської області в Facebook.

За інформацією джерела, у неділю, 8 серпня, приблизно о четвертій годині вечора Микита вийшов з дому по вулиці Європейській і не повернувся. До вечора батьки забили на сполох і звернулися в поліцію.

Пошуки дитини тривають практично добу. Однак жодної інформації і його місцеперебування поки немає ані у батьків, ані в поліції. Правоохоронці звернулися до місцевих жителів через соціальні мережі з проханням про допомогу в пошуках. Родичі своєю чергою назвали основні прикмети й те, в що у день зникнення підліток був одягнений.

Прикмети: зріст 175 см, на вигляд 14-15 років, середня статура, русяве волосся, сірі глава, овальне обличчя.

У день зникнення був одягнений: у фіолетову футболку, джинсові шорти, білі крокси та чорну панамку. Також при собі мав сумку-бананку.

Усіх, хто знає будь-яку інформацію про місцеперебування підлітка, просять відразу ж звертатися в поліцію за телефоном "102". Будь-які деталі можуть виявитися важливими.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв про те, що в Києві розшукують 17-річного хлопця зі шрамами на ногах. У поліції назвали його основні прикмети. Детальніше читайте в нашому матеріалі.

Також портал інформував читачів про те, що в місті Яготин безвісти пропала 74-річна жінка. У день зникнення вона вийшла з дому і більше не повернулася. Подробиці читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Василий

9 серпня 2021, 12:10

Ребёнок где то находится на отстое.Через четыре дня его заберут на запчасти.Спросите А.АВАКОВА,его красавцы организовывали подобные пансионаты...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися